Bouwdiensten

Wij specialiseren ons in alle aspecten van bouwen, renoveren en herstellen.

kijken naar werk

Bouwen

Wij zorgen voor een solide en duurzame constructie, met aandacht voor detail en duurzaamheid. Onze bouwprocessen zijn transparant en wij werken nauw samen met onze klanten om hun visie te realiseren.

A male worker puts laminate flooring on the floor.

Vloeren

Wij bieden een breed scala aan vloeroplossingen, van traditionele houten vloeren tot moderne tegelwerk. Onze vloerspecialisten zorgen voor een perfecte afwerking die past bij de stijl van uw woning of bedrijfsruimte.

constructie4

Dakwerken

Ons team biedt deskundige dakwerkzaamheden, inclusief installatie, reparatie en onderhoud van verschillende daktypen. Wij garanderen kwaliteit en duurzaamheid voor een veilig en betrouwbaar dak boven uw hoofd.

Repairer in boilersuit holding tools. Apartment repair and renovation concept. Building.

Renovatie

Wij transformeren uw ruimte met onze renovatiediensten. Of het nu gaat om een complete verbouwing of een kleine aanpassing, wij zorgen voor een vernieuwde uitstraling met respect voor de oorspronkelijke structuur.

Smiling electrician fixing electric cable on ceiling

Elektriciteit

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in alle aspecten van elektrische installaties en onderhoud. Veiligheid en functionaliteit staan bij ons voorop, of het nu gaat om een nieuw project of een upgrade van uw huidige systeem.

Sanitary Plumbing Installer

Loodgieterij

Van eenvoudige reparaties tot complexe installaties, onze loodgieters leveren betrouwbare en efficiënte loodgietersdiensten. We zorgen ervoor dat uw sanitair systemen optimaal functioneren.

Isolatiediensten

isolatie

Verbeter de energie-efficiëntie van uw woning of bedrijfspand met onze hoogwaardige isolatiediensten. Wij bieden oplossingen voor thermische en akoestische isolatie, waardoor u comfort verhoogt en energiekosten verlaagt.

meten van schoen

houtbewerking

Onze deskundige houtbewerkingsdiensten omvatten maatwerk in hout voor interieur en exterieur. Of het nu gaat om op maat gemaakte meubels, trappen of kozijnen, wij leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit.

badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie

Specialist in badkamerrenovatie, bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor badkamers. Onze diensten garanderen functionaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde voor uw woning of bedrijfsgebouw.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u kan helpen met uw verschillende bouwdiensten? Wilt u een woning of een ander gebouw laten bouwen? Dan bent u bij Malok aan het juiste adres. Malok is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in professionele nieuwbouw diensten en renovatie. Malok kan u begeleiden en ondersteunen bij elke fase van uw bouwproject, van het ontwerp tot de oplevering.

Malok biedt een breed scala aan bouwdiensten aan om uw nieuwbouw project tot een succes te maken. Malok kan u onder andere helpen met:

  • Het plaatsen van uw dak, inclusief isolatie, ventilatie, dakbedekking en dakaccessoires.
  • Het uitvoeren van uw ruwbouw, inclusief fundering, metselwerk, betonwerk, gevelbekleding en voegwerk.
  • Het verzorgen van uw afwerking, inclusief pleisterwerk, schilderwerk, vloerwerk, tegelwerk, sanitair, elektriciteit en verwarming.
  • Het coördineren van uw bouwproject, inclusief vergunningen, attesten, planning, budget, kwaliteit en veiligheid.
Bouwdiensten

Malok werkt met een team van vakbekwame en gemotiveerde medewerkers, die alle bouwdiensten met zorg en precisie uitvoeren. Malok werkt ook samen met gerenommeerde architecten, leveranciers en onderaannemers, die u een ruime keuze aan materialen, stijlen en technieken bieden. Malok levert een hoogwaardig resultaat, dat voldoet aan al uw wensen en verwachtingen.

Malok heeft een ruime ervaring in de bouwsector en heeft al tal van nieuwbouw projecten gerealiseerd voor tevreden klanten. Malok is trots op zijn nieuwbouw diensten en kwaliteitsbouw, en laat u graag enkele voorbeelden zien op zijn website. Malok is actief in heel Vlaanderen en kan elk type nieuwbouw project aan.

Heb je een werk dat hierboven niet kan ingedeeld worden in een categorie?

Geen enkel probleem, contacteer ons en wij bespreken het!

Heeft u interesse in de diensten van Malok voor uw nieuwbouw project? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of een persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord en adviseren u over de mogelijkheden voor uw project. Malok is uw partner voor een geslaagd project!

Zoek niet verder - vertel ons je project

Geen project is voor ons te klein, wij behandelen alles van A tot Z.